No legacy files visible on UI - FLEM 5

  • AmiloMan
  • AmiloMan's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Creator of Digital-FLEM
More
30 Jun 2020 05:29 - 30 Jun 2020 05:41 #1 by AmiloMan
Replied by AmiloMan on topic No legacy files visible on UI - FLEM 5
Looks like a resolution problem with the current installed driver.
First install any driver that works with your gpu card. It can be any driver, just as long as it installs and gives you normal resolution.
After installing the driver now go ahead and mod a newer driver in the app.
Once modded, complete the final steps and then reboot into safe mode.
Uninstall the old driver, reboot.
Install the new modded driver.
Last edit: 30 Jun 2020 05:41 by AmiloMan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jun 2020 03:11 #2 by bovas
Similar problem:
30.06.2020 6:00:44
30.06.2020 6:00:44
30.06.2020 6:00:44
FLEM Tool launched 30.06.2020 6:00:44
30.06.2020 6:00:44
> Missing driver kit...Could not find Windows Driver Kit(WDK) default directory -- Skipping !!
30.06.2020 6:00:45 Active graphics card: ATI Radeon HD 4290 Dev & Sub_Sys: PCI\VEN_1002&DEV_9714&SUBSYS_84541043&REV_00\4&456635&0&2808
30.06.2020 6:00:45 Actual GPU: ATI Radeon HD 4290
30.06.2020 6:00:45 Actual GPU: ATI Radeon HD 4290
30.06.2020 6:00:45 Actual GPU: ATI Radeon HD 4290
30.06.2020 6:00:45 Detecting ATI video cards...
30.06.2020 6:00:45 Active graphics card: Standard VGA Graphics Adapter Dev & Sub_Sys: PCI\VEN_1002&DEV_68BE&SUBSYS_E148174B&REV_00\4&204EAC5&0&0010
30.06.2020 6:00:45 Actual GPU: AMD Radeon HD 6750
30.06.2020 6:00:45 Actual GPU: AMD Radeon HD 6750
30.06.2020 6:00:45 Actual GPU: ATI Radeon HD 6750
30.06.2020 6:00:45 Actual GPU: ATI Radeon HD 6750
30.06.2020 6:00:45 Actual GPU: ATI Radeon HD 5700 Series
30.06.2020 6:00:45 Actual GPU: ATI Radeon HD 6750
30.06.2020 6:00:45 Detecting ATI video cards...
30.06.2020 6:00:45 Detecting ATI video cards...
30.06.2020 6:00:45 Detecting ATI video cards...
30.06.2020 6:00:45 ATI/AMD card succesfully detected : ATI Radeon HD 4290 VendorID :VEN_1002 DevID:9714 ✔
30.06.2020 6:00:45 Getting Windows version....attempting to start....
30.06.2020 6:00:47 Microsoft Windows 7 Enterprise 64-bit
30.06.2020 6:00:47 FLEM tool started successfully.....
30.06.2020 6:00:47 Verifying GPU table data.......
30.06.2020 6:00:47 Table data OK. ✔
30.06.2020 6:00:47 Configuring Native mode....
30.06.2020 6:00:47 Native Mode OK. ✔
30.06.2020 6:00:47 Analysing environment.......
30.06.2020 6:00:47 Initial Prerequisite PASSED ! .NET 4.6.2 or later installed.
30.06.2020 6:00:47 Detected .NET Framework Version: 4.8 or later
30.06.2020 6:00:47 Environment OK.......✔
30.06.2020 6:00:47 Device supports H/W acceleration.
30.06.2020 6:00:47 Attempting to use H/W acceleration....
30.06.2020 6:00:47 Hardware Acceleration: Enabled ✔
30.06.2020 6:00:54 Checking for update...
30.06.2020 6:00:54 No update found, latest version running.
30.06.2020 6:01:16 This system appears to be 64bit, choose 7 or 8 legacy files.
30.06.2020 6:01:21 Driver selected for modding : C:\AMD\Non-WHQL-Win8.1-Win7-Radeon-Software-Crimson-ReLive-16.2.1-Sep20
30.06.2020 6:05:19
30.06.2020 6:05:19
30.06.2020 6:05:19 Session Closed: FLEM Exited, Have a nice day!!!
30.06.2020 6:05:19
30.06.2020 6:05:19

I use the screen resolution of 1920x1080 (32bit), I tried with others - nothing has changed.
Attachments:
X

Right Click

No right click